Køb af hvalp fra os.

Opfostring af hvalpe.
Stor er forventningens glæde når vores hvalpe ser dagens lys for første gang, og lige stor er glæden når I får jeres lille hvalp med hjem.
For at det skal blive en succes har vi forberedt hvalpen bedst muligt og de er derfor en del af familien fra første dag.

Tæven føder og opholder sig i en hvalpekasse, der er placeret centralt i huset, men afskærmet så hun får den ro hun har brug for uden at blive isoleret fra familien og de andre hunde. 
Når hvalpene får øjne og kan høre ved 2-3 ugers alderen vænner vi dem til lyden af støvsugeren, vaskemaskinen, gryder, og andre dagligdags lyde. Nu starter den egentlige prægning af hvalpene- når de skal have hvalpemad kalder vi dem til os med et hjemkalds signal så det sidder fast når de kommer ud til deres nye familier.
Ved 3 uger lukker vi også huset op for besøgende- hvalpene stifter bekendtskab med børn, voksne og husets andre hunde og vi lægger forskelligt legetøj og aktivitetsting ind i deres kravlegård. Når hvalpene kommer op på benene begynder den første renlighedstræning på en plads adskilt fra deres soveområde.  Når de bliver ældre kommer de ud og lege i haven og på ture i naturen samt køre i bil og andre miljøer.
Her får de udfordret lugtesans, balance og de føler sig meget hurtigt hjemme i hele haven og naturen.

Hvalpene bliver chippet, dyrlægekontrolleret og vaccineret før de kommer herfra. 
De har selvfølgelig DKK stamtavle og er solgt på en DKK salgskontrakt så det giver mest tryghed for os begge. Selvfølgelig er telefonen åben for råd og vejledning i det omfang I har brug for det, og vi er ALTID meget interesseret i at høre hvordan det går med jeres hvalp. 

For at vi i samarbejde med jer kan udvælge den bedst egnede hvalp til jer, er det et krav at i kommer og besøger dem i de sidste 5 uger.
Der vil blive et depositum for dem, som vi finder egnede købere.
Vi gør et stort arbejde i at lære både jer og hvalpenes personlighed at kende, så vi får det bedste match, det er jo et nyt familiemedlem som skal følge jer de næste mange år.
Hvalpene placeres normalt først endeligt efter en uafhængig hvalpetest i uge 7 og den afsluttende dyrlægekontrol.

Du/I er altid velkommen til at kontakte os på mail :  contact@goldens.dk  eller på telefon 2311 5058.

Se mere om køb af hvalp på DKK hjemmeside
Læs også på Dansk retriver klubs hjemmeside HER